VALMENNUSPAKETIT


Miksi valita valmennuspaketti?


Treeni- ja ruokavaliopaketista poiketen valmennuspaketteihin sisältyy jatkuva tuki, jos tai pikemminkin KUN jokin treeniin tai ravintoon liittyvä asia mietityttää. Lisäksi jatkuvan seurannan ansiosta treenejä tai ruokavaliota voidaan muokata etenemisen mukaan reaaliajassa, ja säännöllinen raportointi ylläpitää samalla motivaatiotasi. 


Online-valmennus sisältää yhden 120min harjoitustapaamisen (harjoitusohjelman läpikäynti), joten sinun ei ole välttämätöntä asua Turussa tai lähistöllä. Muut paketit sisältävät tapaamisia valintasi mukaan. Suosittelen erityisesti aloittelijoille ja esimerkiksi kisaan tähtääville asiakkaille lähivalmennusta, koska oikeiden tekniikoiden oppiminen on tärkeää niin harjoittelun turvallisuuden kuin tehokkuudenkin kannalta.


Jokainen valmennus sisältää yhteydenpidon ja ohjauskertojen lisäksi alkukartoituksen, ruokapäiväkirjan analyysin ja ravinto-ohjelman sekä laajan harjoitusohjelman. Ohjaukset tapahtuvat Sali82:lla Turussa. Asiakkaan toiveesta ohjaukset voidaan toteuttaa myös muualla, jolloin asiakas tarvittaessa maksaa valmentajan sisäänpääsyn ja Turun ulkopuolisiin kuntiin kilometrikorvaukset.

Online-valmennus

Online-valmennus sopii sinulle, joka hallitset harjoittelun tekniikat, mutta tarvitset apua harjoitusohjelmien ja ruokavalion suunnitteluun ja muokkaamiseen projektisi edetessä. Lisäksi online-valmennus toimii loistavasti motivaation ylläpitäjänä, koska raportoit edistymistäsi sähköpostilla viikoittain. Raportoinnin lisäksi saat tukea koko valmennuksen ajan, jos mieleesi tulee akuutimpia kysymyksiä, vaikka kesken treenin! Online-valmennus sisältää 1x120min harjoitustapaamisen, jonka aikana pyritään käymään harjoitusohjelman pääkohdat läpi. Sopimus tehdään kolmeksi tai kuudeksi kuukaudeksi kerrallaan.

 • Online-valmennus sisältäen 1x120min tapaamisen 
 • 3kk = 330€ (110€/kk)
 • 6kk = 540€ (90€/kk)

Valmennus voidaan maksaa erissä sopimuksen mukaan.

Lähivalmennus

 Vaikka online-valmennus onkin tehokas vaihtoehto, on kuitenkin fakta, että valmentajan kanssa harjoitellessa saat treenistä sata kertaa enemmän tehoa irti kuin yksin: treenaat turvallisesti ja tehokkaasti valmentajan valvoessa ja tsempatessa sinua kovempiin suorituksiin. Lisäksi harjoitustapaamisilla voidaan hioa tekniikoita, tai vaihtelun vuoksi soveltaa treeniohjelmaa. Suosittelen lähivalmennusta erityisesti aloittelijoille ja tavoitteellisille treenaajille, koska molemmilla oikean tekniikan oppimisen tärkeys on suuri.

Lähivalmennukset sisältävät online-valmennuksen tapaan harjoitusohjelman ja ravinto-ohjelman, sekä  jatkuvan tuen ja raportoinnin sähköpostilla. Lisäksi valmennukset sisältävät treenikertoja sopimuksen mukaan. Sopimus tehdään kolmeksi tai kuudeksi kuukaudeksi kerrallaan.

 • PT-tapaaminen (90min) kerran kuukaudessa
 • 3kk = 450€ (150€/kk)
 • 6kk = 810€ (135€/kk)
 • PT-tapaaminen (90min) joka toinen viikko
 • 3kk = 555€ (185€/kk)
 • 6kk = 990€ (165€/kk)
 • PT-tapaaminen (90min) kerran viikossa
 • 3kk = 780€ (260€/kk)
 • 6kk = 1440€ (240€/kk)

Valmennus voidaan maksaa erissä sopimuksen mukaan.

Hinnoissa ALV 24%

Power Fysioterapia & Valmennus pidättää oikeuden muutoksiin.

Varaa paikkasi valmennuksesta!